LogIn Menu Close Menu

Video

Këtu mund të gjeni video storiet e publikuar në Youtube kanalin e ECD-së, abonohuni që të lajmeroheni për videot e reja.

Mënyra e jetesës dhe hudhja e mbeturinave gjatë COVID-19

ECD në kuadër të Projektit “ Mënyra e jetesës dhe hudhja e mbeturinave gjatë COVID-19”, ka shpërndarë një numër të konsiderueshëm të maskave mbrojtëse shumë përdorimshe për qytetarët....

Ekspozita “Arti’ton”

Disa prej momenteve të përzgjedhura të ekspozitës “Arti’ton” të mbajtur javën e kaluar nga organizata joqeveritare “Environment & Community Development”.
Të gjitha pikturat e ekspozuara...

Ne i dhuruam, ato do të rriten!

Momentet nga aktiviteti "Dhuroji, ato rriten", aktivitet human me qëllim të vetëdijësimit të qytetarëve për përkrahje të pakushtëzuar për të prekurit nga kanceri.
Blerimi njëri nga...

Përshtypjet e njërës nga pjesëmarrëset në trajnimin mbi Zhvillimin e Karrierës te mbajtur në Universitetin e Prizrenit

GeonitaZogaj pjesëmarrëse në trajnimin mbi Zhvillimin e Karrierës, e cila është e diplomuar në fakultetin Ekonomik, drejtimi Menaxhment Ndërkombtar. Ky projekt mbështetet nga GIZ/ DIMAK Kosovo dhe...

×

✔ Formati në Europass;
✔ Qasje të përhershme;
✔ Të gjitha dokumentet në një vend;
✔ Këshilla të perhershme nga stafi i ECD-s.

Ketu duhet te vendoset diçka me tutje...

Email-i juaj
Fjalëkalimi juaj