LogIn Menu Close Menu

Trajnimi mbi Zhvillimin e Karreierës në Reçan të Prizrenit

15 shtator 2017

Trajnimi mbi Zhvillimin e Karreierës në Reçan të Prizrenit

Trajnim për zhvillimin e karrierës në Reçan me studentët e vitit të tretë të Gjimnazit. Pjesëmarrësit ndjekin nga afër trajnimin me shpresën për përgatitje më të mirë për tregun e punës.

Pjesëmarrësja Delsana Shabani: "Trajnimi i sotëm ishte i suksesshëm, mësuam shumë për procesin e punësimit"

Regjistrohuni edhe ju, dhe ju mund të jeni pjesë e trajnimit falas. http://ecd-group.eu/Sq/Regjistrohu
 

Prapa

Të fundit

Mënyra e jetesës dhe hudhja e mbeturinave gjatë COVID-19

ECD në kuadër të Projektit “Mënyra e jetesës dhe hudhja e mbeturinave gjatë COVID-19”, ka...

lexo më shumë...

Aktiviteti i dytë me shkollat përfituese

Secili grup ka prezentuar para të tjerëve mbi aktivitetet e tyre të renditura dhe në këtë...

lexo më shumë...

Shkollat përfituese në projekt

OJQ ‘’Environment & Community Development’’ është në zhvillim e sipër të projektit “...

lexo më shumë...

×

✔ Formati në Europass;
✔ Qasje të përhershme;
✔ Të gjitha dokumentet në një vend;
✔ Këshilla të perhershme nga stafi i ECD-s.

Ketu duhet te vendoset diçka me tutje...

Email-i juaj
Fjalëkalimi juaj