LogIn Menu Close Menu
<a href="http://www.ecd-group.eu:80/ECD-SEO/Mjedisi/menyra-e-jeteses-dhe-hudhja-e-mbeturinave-gjate-covid-19"></a> <a href="http://www.ecd-group.eu:80/ECD-SEO/Kultura-dhe-Arti/origami"></a> <a href="http://www.ecd-group.eu:80/ECD-SEO/Pasaporta-e-kompetencave/er-za-hoti-ertifikohet-nga-pasaporta-e-kompetencave">

" /></a> <a href="http://www.ecd-group.eu:80/ECD-SEO/Aktivitetet-e-Vullnetareve/-bullizmi-aktiviteti-i-radh-s-nga-vullnetar-t-e-ecd-s-"></a>

Video storiet më të fundit

Storiet e fundit

Erëza Hoti çertifikohet nga Pasaporta e Kompetencave

"Pasaporta e Kompetencave" ka ndikuar bindshëm në punësimin tim, menjëherë pas përfundimit të këtij trajnimi." - thotë Erëza Hoti.

lexo më shumë...

Anida Gjurgjiali çertifikohet nga Pasaporta e Kompetencave

Identifikimi, respektivisht vetreflektimi i aftësive ndërpersonale janë pasuria më frytshme gjatë ngjitjes së shkallëve të suksesit.

lexo më shumë...

Aktiviteti i fundit me nxënësit e shkollave

Shkollat Fadil Hisari - Prizren dhe Heronjtë e Lumes, Vërmicë dhe Dobrushtë, ishin pjesë e aktivitetit të radhës si pjesë e projektit “Komuna Jonë – Shtëpia Jonë”.

lexo më shumë...

Abdullahu u çertifikua nga Pasaporta

Prandaj, ftoj të tjerët të aplikojnë dhe këshillohen. Pasaporta e Kompetencave do të i’u bëj të ndiheni të vlerësuar duke vënë në pah aftësitë dhe shkathtësitë e juaja.- u shpreh Abdullah Dilji.

lexo më shumë...

Bullizmi aktiviteti i radhës nga vullnetarët e ECD-së

Grupi i vullnetarëve të organizatës ECD në Prizren, zhvilluan një aktivitet për shënimin e ditës ndërkombëtare të vullnetarizmit. Drenueta Berisha, Fatmire Pulaj dhe Rrezarta Ninaj me klasat e katërta të shkollës fillore “7 Marsi” në Suharekë, trajtuan temën “Bulizmi”.

lexo më shumë...

Aktiviteti i radhës, "Komuna jonë - Shtëpia jonë"

Në kuadër të Projektit “Komuna jonë - Shtëpia jonë” sot u zhvillua aktiviteti i radhës me nxënësit e dy shkollave Sh.f.m.u "Haziz Tola" dhe "Mushnikova”.

lexo më shumë...

Donatorët

Partnerët

×

✔ Formati në Europass;
✔ Qasje të përhershme;
✔ Të gjitha dokumentet në një vend;
✔ Këshilla të perhershme nga stafi i ECD-s.

Ketu duhet te vendoset diçka me tutje...

Email-i juaj
Fjalëkalimi juaj